Trouwfeest

Receptie

Tijdens de receptie komt iedereen samen om jullie onvergetelijke dag te vieren, daar hoort uiteraard livemuziek bij! Een jazzband is uitermate geschikt om een gezellige sfeer te creëren. Het volk komt toe en wordt meteen ondergedompeld in live jazzmuziek. Een trouwreceptie om nooit te vergeten!


Ceremonie

Naast onze jazzband zorgt onze pianist ook voor het opfleuren van uw trouwceremonie met gepersonaliseerde songs op maat. Hij bespreekt samen met jullie de mogelijkheden en zorgt ervoor dat jullie gekozen nummers op het juiste moment gespeeld worden. Naast solopiano kan je ook de optie nemen om zang toe te voegen, we werken graag samen met onze zangeres Sofie van Muziekduo touché. Een duo van piano en zang kan ervoor zorgen dat de ceremonie nog meer tot zijn recht komt, muziek zegt soms meer dan duizend woorden.

Beluister hier een piano solo opname van een afgelopen ceremonie. Beluister meer op onze Mjazz soundcloud

Bundel: ceremonie + receptie

Meer en meer gaat de ceremonie door op hetzelfde domein als de receptie. Daarom kan je ook kiezen voor de bundel waarin eerst wordt gespeeld op de ceremonie en daarna verplaatst wordt naar de receptie om dan in jazzband verder te spelen.

Repertoire

Tijdens de trouwreceptie spelen we voornamelijk jazzstandards van het genre swing, bossa-nova, ballads, enz. Elk evenement is uniek, daarom vinden wij het van belang om stukken te kiezen op maat van uw evenement. Neem gerust een kijkje op onze repertoirelijst, daar vind je onze meest voorkomende nummers.
Tijdens de ceremonie zorgen onze pianist en eventueel zanger(es) voor enkele nummers op maat van de klant. Samen bespreken we welke stukken u graag zou willen horen. Bij de meeste ceremonies spelen we 3 tot 5 nummers. Er zijn heel wat nummers die vaak terugkomen, u kan gerust wat inspiratie opdoen onderaan onze repertoirelijst.

Vragen?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag, stuur gerust een e-mail en wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te bieden:

info@mjazz.be