Jubileum

De jazzband voor jouw evenement:

Geeft u binnenkort een feestelijke herdenking van een gebeurtenis, zoals een huwelijk, indiensttreding bij een bedrijf of oprichting van een vereniging of bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor achtergrondmuziek tijdens de receptie, maaltijd of als intermezzo of afsluiter. Onze band zorgt meteen voor een ultieme sfeer van jouw jubileum.

Band op maat:

Ieder jubileum is anders, daarom bekijken we samen wat het beste is voor u! We kijken naar de ideale bandopstelling, repertoire, enz. Wij zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt. Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Repertoire

Wij spelen voornamelijk jazzstandards van het genre swing, bossa-nova, ballads, enz. Ieder evenement is uniek, daarom vinden wij het van belang om stukken te kiezen op maat van uw evenement. Neem gerust een kijkje op onze repertoirelijst, daar vind je onze meest voorkomende nummers.

Vragen?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag, stuur gerust een e-mail en wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te bieden:

info@mjazz.be