Wij zorgen voor livemuziek op jouw evenement

Wil jij een gezellige sfeer op jouw evenement. Een swingende jazzband of eerder rustige achtergrondmuziek. Onze jazzband zorgt voor een onvergetelijke dag! Hieronder vind je meer informatie over onze bandopstelling, soorten evenementen, repertoire, enz.


Onze jazzband

Mjazz is zeer flexibel, wij zorgen ervoor dat u de perfecte combinatie aan muzikanten krijgt op uw feest. Wij treden op in duo, trio, kwartet, kwintet maar ook pianosolo voor ceremonies of uitvaarten. Ieder evenement is anders en wij hebben voor ieder wat wils. In onze opstellingen kan je kiezen voor een puur instrumentale band of een jazzband met zang erbij. Bekijk gerust ons filmpje om inspiratie op te doen:

Soorten evenementen:

Ben je opzoek naar een jazzband voor jouw trouwfeest, privé evenement, bedrijfsfeest, luisterconcert, publiek evenement, jubileum, enz. Onze jazzband past zich helemaal aan voor jouw evenement. Misschien bent u op zoek naar een band als achtergrondmuziek of juist een muzikale act met zanger en/of saxofonist. Wij kijken samen met u naar de meest geschikte opstelling met bijpassend repertoire.

wedding

Trouwfeest - ceremonie

Wilt u graag een jazzband tijdens de receptie en/of graag een pianist en zangeres tijdens de ceremonie.

wedding

Privé evenement

Heeft u een tuinfeest, verjaardag, borrel, enz. Een jazzband kan zorgen voor een topsfeer op jouw evenement.

wedding

Bedrijfsfeest

Geeft u een personeelsfeest en bent u opzoek naar achtergrondmuziek tijdens de receptie of maaltijd.

wedding

Luisterconcert

Bent u opzoek naar een intermezzo, aperitiefconcert of act tijdens jouw evenement. Wij bieden heel wat mogelijkheden.

wedding

Publiek evenement

Bent u opzoek naar een jazzband voor een expo, festival, uitreiking, enz. Wij bieden een jazzband op maat voor jouw evenement.

wedding

Jubileum

Geeft u een feestelijke herdenking van een huwelijk, indiensttreding bij een bedrijf of oprichting van een vereniging.

Wilt u ons boeken?

Op zoek naar een jazzband voor jouw evenement, klik hieronder op 'offerte aanvragen' en je kan meteen je gegevens invullen. Wij sturen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op!

Heeft u een vraag?

Bekijk onze 'veel gestelde vragen' pagina (FAQ), staat uw vraag niet in de lijst? Geen probleem, stuur ons een mailtje naar info@mjazz.be en wij helpen u zo snel mogelijk. U kunt ons ook steeds contacteren via gsm op het nummer 0472 29 37 62

Reviews

" Bedankt om de perfecte sfeer te creëren tijdens de receptie van ons huwelijksfeest. Jullie zeemzoete jazzmuziek bracht iedereen in een goed humeur "

Sarah & Mario

" We hebben Mjazz enkele weken geleden geboekt voor ons trouwfeest en deze topmuzikanten hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen!
We waren specifiek op zoek naar een goede live band tijdens de ceremonie, aperitief en gedurende het diner. Online kwamen we op verschillende bands terecht wat de keuze niet gemakkelijk maakte, maar de professionele en correcte communicatie heeft voor ons de doorslag gegeven. Ze hebben ons o.a. geluidsfragmenten en video’s bezorgd zodat we een idee hadden van wat we konden verwachten. Toch is het altijd wat afwachten tot de dag zelf, maar live was het nog beter! Een enorme kennis en zeer uitgebreid repertoire van allerlei jazz-stijlen waar ze rekening hebben gehouden met onze (specifieke) voorkeuren.

Prijs/kwaliteit ook echt top. Alleen maar lof voor deze mannen, mede dankzij hun, was onze dag onvergetelijk. Nog eens een dikke merci en keep up the good work! "

Ellen & Jens

" Deze jazzband zorgde voor prachtige muziek tijdens de receptie van onze trouw. Ze waren correct op tijd en allemaal mooi verzorgd in kostuum, geweldig! iedereen was zeer verwonderd naar het kunnen van dit jazztrio. We raden het echt aan om te kiezen voor Mjazz, een topband!"

Cindy & Bart

" Echt aan te raden, ze zorgden voor een uitmuntende avond, deze jazzband op ons jubileum was geweldig! "

Vanessa Depoorter

img img img img

Foto's