Luisterconcert

Aperitiefconcert, kaas- en wijnavond, enz.

Geeft u binnenkort een aperitiefconcert, kaas- en wijnavond, luisterconcert, festival of iets anders? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen zorgen voor een set van jazzstandards, originals, swing, noem maar op. Voor luisterconcerten spelen wij minimum in trio, kwartet of zelf kwintet waar onze saxofonist of zanger zich volledig laat gaan op jouw evenement.

Band op maat:

Ieder evenement is anders, daarom bekijken we samen wat het beste is voor u! We kijken naar de ideale bandopstelling, repertoire, setlengte, enz. Wij zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. Vraag meteen een gratis vrijblijvende offerte aan.

Repertoire

Wij spelen voornamelijk jazzstandards van het genre swing, bossa-nova, ballads, enz. Ieder evenement is uniek, daarom vinden wij het van belang om stukken te kiezen op maat van uw evenement. Neem gerust een kijkje op onze repertoirelijst, daar vind je onze meest voorkomende nummers. Voor luisterconcerten werken we steeds meer binnen thema's of bepaalde artiesten, in samenspraak met u bespreken we de mogelijkheden en zorgen voor een op maat gemaakte speellijst!

Vragen?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag, stuur gerust een e-mail en wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te bieden:

info@mjazz.be