Bedrijfsfeest

Bedrijfsreceptie | expo | product-reveal

Geeft u een feest, productonthulling, bedrijfsverjaardag, expo of iets anders voor uw werknemers of klanten. Wij kunnen zorgen voor de optimale sfeer tijdens de receptie, maaltijd of zelf tussen de speeches,... Onze jazzband kan in trio, kwartet of zelf kwintet zorgen voor gezellige achtergrondmuziek.

Naast achtergrondmuziek kunnen wij ook voor spectakel zorgen. Een krachtig luisterconcert als intermezzo van het feest! We kunnen zorgen voor een zanger en of saxofonist die helemaal uit de bol kan gaan voor uw evenement. We zorgen voor een unieke setlist voor uw evenement! we spelen dan eerder uptempo swingnummers en grote klassiekers.

Facturatie

Als u een bedrijfsfeest geeft kunnen wij uiteraard zorgen dat onze diensten op factuur worden doorgerekend. Gelieve uw factuurgegevens meteen mee te sturen bij de offerteaanvraag. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan:

Repertoire

Wij spelen voornamelijk jazzstandards van het genre swing, bossa-nova, ballads, enz. Wij weten dat iedere evenement uniek is, daarom vinden wij het van belang om stukken te kiezen op maat van uw evenement. Neem gerust een kijkje op onze repertoirelijst, daar vind je onze meest voorkomende nummers.

Vragen?

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag, stuur gerust een e-mail en wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord te bieden:

info@mjazz.be